Biciklistice u Vinici i Cestici na meti drskih lopova Foto: ilustracija / Pixabay

Biciklistice u Vinici i Cestici na meti drskih lopova

Varaždinske vijesti | 2.10.2019. u 12:17h | Objavljeno u Crna kronika

Varaždinska policija izvijestila je o krađama koje su se proteklih dana dogodile na području Varaždinske županije.

Jučer, 1. listopada oko 10 sati u Ulici Vladimira Nazora u Vinici, nepoznati je mladić drsko okrao 57-godišnjakinju. Navedeni je vozeći bicikl prišao oštećenoj koja se također vozila na biciklu te joj iz košarice bicikla otuđio torbu s novčanikom, dokumentima i novcem. Nedaleko mjesta događaja pronađen je novčanik s dokumentima. Visina materijalne štete iznosi nekoliko tisuća kuna.

Jučer, 1. listopada oko 14 sati u Varaždinskoj ulici u Cestici, nepoznati je počinitelj drsko okrao 79-godišnju ženu. Oštećena je upravljala biciklom te joj je u jednom trenutku iz suprotnog smjera naglo prišao navedeni muškarac i s ruke joj istrgnuo torbicu s novcem i osobnim i bankovnim dokumentima. Otuđeni su dokumenti i torbica pronađeni naknadno. Visina materijalne štete iznosi nekoliko tisuća kuna.

Od 26. rujna do 1. listopada u Gornjem Vratnu, nepoznati je počinitelj provalio u objekt u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Koškovcu i otuđio LED reflektor i nekoliko pehara. Visina materijalne štete procjenjuje se na preko tisuću kuna.

Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovih kaznenih djela.

Označeno u