Bicikli na meti: Ukradeni bicikli u Zbelavi te kod jedne školske sportske dvorane u Varaždinu

VV | 3.11.2021. u 19:38h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 78-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 28. listopada u Preloškoj ulici u Varaždinu provalio u kuću iz koje je otuđio nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 30. listopada do 2. studenog u Varaždinskoj ulici u Zbelavi nepoznati je počinitelj provalio u kuću vlasništvo 48-godišnjaka iz koje je otuđio bicikl, visokotlačni perač i dva tableta. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 51-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 2. studenog u Varaždinu ispred sportske dvorane u ulici Petra Krešimira otuđio bicikl. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.