Bicikli, jakne, dizel gorivo, gotovina, nakit i stabla na meti lopova ovog vikenda

vv | 9.10.2023. u 12:18h | Objavljeno u Crna kronika

U vremenu od početka rujna do 6. listopada ove godine, u Zlogonju, na predjelu zvanom Forkašnica, nepoznati je počinitelj u šumi u vlasništvu 67-godišnjaka, porušio i otuđio 50-ak stabla bukve, hrasta i smreke. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 4. do 6. listopada u Gornjoj Poljani, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 58-godišnjaka te otuđio novac i zlatni nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća eura. Policijski službenici nastavljaju rad s ciljem pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 6./7. listopada, nepoznati je počinitelj na trećem katu zgrade u ulici Miroslava Krleže u Varaždinu, otuđio bicikl u vlasništvu 43-godišnjaka. Prema izjavi oštećenog, materijalna šteta iznosi 300 eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U subotu, 7. listopada oko 13.20 sati u jednoj od trgovina u sklopu trgovačkog centra u Optujskoj ulici u Varaždinu, 3 nepoznate ženske osobe, otuđile su zimske jakne i druge odjevne predmete ukupne vrijednosti od preko 100 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku navedenih ženskih osoba.

U nedjelju, 8. listopada, na polju između Nove Vesi Petrijanečke i Gornjeg Ladanja, nepoznati je počinitelj otuđio stotinjak litara dizel goriva iz radnog stroja u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Varaždinu. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.