Besramni lopov iskoristio invalidnost 70-godišnjaka: Ukrao novčanik pa mu "očistio" karticu Foto: ilustracija

Besramni lopov iskoristio invalidnost 70-godišnjaka: Ukrao novčanik pa mu "očistio" karticu

Varaždinske vijesti | 17.11.2022. u 14:34h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Iz PU varaždinske izvijestili su o krađama koje su se dogodile proteklih dana.

Jučer, 16. studenog u vremenu od 12 do 15 sati, u Križancu, nepoznati je počinitelj počinio tešku krađu na štetu 70-godišnjaka.

- Nepoznati počinitelj je na osobito drzak način iskoristio invalidnost 70-godišnjaka, ušao u kuću i otuđio torbicu s novčanikom i dokumentima. Nakon toga je uporabom kartice i pin broja koji se nalazio u novčaniku na bankomatu podignuo iznos od nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela - izvijestili su iz policije.

U četvrtak, 10. studenog oko 19.35 sati u jednoj trgovini u Varaždinu nepoznati počinitelj je otuđio nekoliko parfema. Visina materijalne štete procjenjuje se na više od tisuću kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 13. do 14. studenog između 20.00 i 07.30 sati, nepoznati počinitelj je u Varaždinu otuđio radni stroj u vlasništvu 44-godišnjaka. Materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska otuđenog radnog stroja i utvrđivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 16. studenog u Varaždinu, nepoznati počinitelj je iskoristio odsutnost 38-godišnjaka i otuđio električni romobil koji se nalazio ispred ulaza u zgradu. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Označeno u