VIDEO / FOTO Bombom raznio sebe i bivšu partnericu, njena kći se spasila bijegom Foto: VV

VIDEO / FOTO Bombom raznio sebe i bivšu partnericu, njena kći se spasila bijegom

Varaždinske vijesti | 1.7.2023. u 10:39h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 30. lipnja oko 23.40 sati, u stanu u Bisagu, muškarac starosti 56 godina je aktiviranjem ručne bombe ubio 48-godišnju ženu i sebe - stoji u današnjem izvanrednom priopćenju iz PU varaždinske.

Očevid na mjestu događaja proveo je zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu uz stručnu pomoć policijskih službenika.

Tijela preminulih su po nalogu zamjenika Županijske državne odvjetnice prevezena na Odjel za patologiju Opće bolnice u Varaždinu, gdje će se provesti obdukcija.

- U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog kaznenog djela - priopćili su iz policije.

O tragičnom događaju razgovarali smo sa susjedima. Susjed Ivan Žeželj ispričao je što se dogodilo.

- To je bilo u stanu, točno unutra u stanu. Provalio je balkonska vrata sa sjekirom, razbio ih, mala je počela vikati. Majka je tu uskočila i pomoći kćeri da otključa vrata i pobjegne. On je oko pasa imao još nekoliko ručnih bombi... - rekao je susjed.

- Strašno, svi smo potreseni, to u ovom kraju još nismo doživjeli - dodao je.

- Ona je bila vrijedna, samohrana majka, sve najbolje o njoj, da pitate bilo koga, a on... on je imao neke svoje puteve - rekao je susjed novinarima.

Na pitanje je li ubijena žena već ranije prijavljivala tog muškarca policiji, susjed je kazao da im je ona nešto o tome pričala, ali nije znao detalje.

- Imala je neku zabranu pristupa. Pričala nam je da je mir posljednjih godinu dana, ali zadnjih možda mjesec dana je opet autom ovuda kružio, kao da ju je pratio i evo vidite što se dogodilo - ispričao je susjed.

Više pogledajte u videu.

bisag_01072023_4.jpg

bisag_01072023_2.jpg

bisag_01072023_1.jpg

Video sadržaj