Aktivan vikend za lopove: Krađe u Varaždinu, Trnovcu, Malom Bukovcu i Gornjoj Voći Foto: VV arhiva / ilustracija

Aktivan vikend za lopove: Krađe u Varaždinu, Trnovcu, Malom Bukovcu i Gornjoj Voći

Varaždinske vijesti | 19.6.2023. u 19:23h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 16. lipnja u stambenoj zgradi u Ulici Ive Režeka u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 76-godišnjakinje i otuđio zlatni nakit. Visina materijalne štete iznosi oko 1.000 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 16. lipnja u zgradi u Ulici Braće Radić u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u stan kojim se koristi 47-godišnjak te otuđio ručni sat i mobitel. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 500 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 16. lipnja na prostoru kod izletišta u Ludbreškoj ulici u Trnovcu, nepoznati je počinitelj iz osobnog vozila kojim se koristi 30-godišnjak, otuđio osobne i bankovne dokumente, novac, mobitel i druge predmete. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 480 eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U nedjelju, 18. lipnja oko 00.10 sati, u Optujskoj ulici u Varaždinu, nepoznati počinitelj je pokušao provaliti u jednu trgovinu sa sjedištem u Zagrebu. Razbio je staklo na ulaznim vratima i pokušao otvoriti vrata, u čemu nije uspio te se udaljio s mjesta događaja. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom noći 16./17. lipnja u Malom Bukovcu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuhinju u vlasništvu 55-godišnjakinje te iz novčanika otuđio oko 80 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 16./17. lipnja u Malom Bukovcu, nepoznati je počinitelj iz dva otključana teretna vozila u vlasništvu jednog obrta otuđio oko 360 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 16./17. lipnja u Gornjoj Voći, nepoznati je počinitelj sa gradilišta otuđio preko 20 komada drvenih oplata za betonažu u vlasništvu jednog poduzeća. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 17. lipnja, u Ulici Ivana Kukuljevića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz stalka za bicikle otuđio bicikl u vlasništvu 68-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 400 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju 18. lipnja, oko 11.30 sati, kod nasipa, Šetalište Franje Tuđmana u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iskoristio odsutnost vlasnika, ušao u automobil i uz pomoć originalnog ključa koji se nalazio u bravi otuđio osobni automobil u vlasništvu 68-godišnjaka. U 14.45 sati automobil je pronađen od strane policijski službenika PU međimurske na području Kuršanca. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje s ciljem pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u