60-godišnjak vozio po Benkovcu s krivotvorenim ispravama

VV/MH | 27.7.2021. u 16:49h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 60 godina, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Krivotvorenje isprave.

-On je kako se sumnja, na svoje osobno vozilo stavio nepripadajuće registarske pločice te se takvim koristio u prometu. Navedenog su jučer, 26. srpnja oko 22.45 sati na nerazvrstanoj cesti u Benkovcu zatekli policijski službenici Policijske postaje Ivanec. Policijski službenici će nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu - kažu djelatnici policije.

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su kaznenu prijavu muškarca starosti 35 godina, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 26. srpnja u ulici PetravZrinskog u Ludbregu provalio u stan. Visina materijalne štete kao i otuđene stvari utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su kaznenu prijavu žene starosti 70 godina.

-Prijavljuje da je nepoznati počinitelj 26. srpnja u Frankopanskoj ulici u Ludbregu provalio u obiteljsku kuću iz koje je otuđio razni nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na dvadesetak tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela - poručuje PU varaždinska.