Županijski HDZ o Markoviću: "Hipotetski, da li lažov ostaje lažov?"

vv | 24.6.2024. u 08:44h | Objavljeno u Aktualno

Županijski HDZ poslao je priopćenje u kojem se osvrće na nedavnu izjavu varaždinskog dogradonačelnika i SDP-ova saborskog zastupnika Miroslava Markovića.

Tijekom predizborne kampanje u više navrata očitovali smo se na neistine, objede i optužbe SDP-ovog kandidata za Hrvatski sabor, gosp. Miroslava Markovića. Sada, koja tri mjeseca kasnije, isprikom u jednoj emisiji i sam gosp. Marković to priznaje, da je lagao i lažno optuživao.

Ne možeš iz najprimitivnijih politikantskih razloga nekog optuživati, tri mjeseca kasnije se “ispričati” i reći da je to bila “hipotetska teza”. Nitko, a najmanje voditeljica Odjela za neurologiju Opće bolnice Varaždin doc. prim. dr. sc. Spomenka Kiđemet-Piskač, dr. med. spec. koja je svojim radom spasila mnoge živote, ne mora, kako to tvrdi dotični, “trpjeti udarce” samo zato jer je odlučila raditi za dobrobit sredine u kojoj živi.

To što je županijska vijećnica iz kvote HDZ-a, predsjednica Savjeta za zdravlje Varaždinske županije, što je organizirala niz javnozdravstvenih akcija ne daje nikome za pravo pa ni gosp. Miroslavu Markoviću da ju lažno optužuje, a sve zbog njene političke opcije. Međutim, postavljamo si pitanje, kako to da je baš sada proradila Markovićeva savjest!? Je li iskrena ili čisto hipotetski pitamo, da li lažov ostaje lažov? - stoji u priopćenju koje potpisuje glasnogovornik ŽO HDZ-a Varaždinske županije Goran Kaniški.