Želite bolji javni prijevoz? Popunite anketu Varaždinske županije Foto: VV arhiva / ilustracija

Želite bolji javni prijevoz? Popunite anketu Varaždinske županije

Varaždinske vijesti | 4.4.2024. u 17:33h | Objavljeno u Aktualno

Anketa se provodi u sklopu izrade prometne studije za uspostavu mreže linija javnog autobusnog prijevoza putnika u Varaždinskoj županiji

Varaždinska županija provodi anketu o mobilnosti za potrebe izrade Prometne studije za uspostavu mreže linija javnog linijskog prijevoza putnika autobusom na području Varaždinske županije.

Naime, Varaždinska županija naručila je izradu studije za uspostavu mreže linija županijskog linijskog autobusnog prijevoza putnika.

- Ovo je jedan u nizu projekata koji za krajnji cilj ima uspostaviti kvalitetan ukupni prometni sustav na našem području. Dio tog sustava je i javni prijevoz putnika, u budućnosti integrirani javni prijevoz putnika, kojeg će u budućnosti moći koristiti gotovo svi građani i posjetitelji naše županije - navodi se u anketi.

- Kako bi što bolje utvrdili postojeće stanje, te potrebe za putovanjem i mobilnošću upravo vas, građanki i građana Varaždinske županije, potrebno je provesti adekvatna istraživanja. U tu svrhu provodi se i prikupljanje podataka putem ankete - napominje se u anketi.

Anketa je dostupna na poveznici: https://forms.gle/1M9xrYtbYU1XVeS77