Zbog radova, sve do rujna autobusni kolodvor na kraju grada

M.P./Varaždinske vijesti | 11.6.2018. u 19:45h | Objavljeno u Aktualno

Zbog početka radova na rekonstrukciji autobusnog kolodvora u Varaždinu, usluge autobusnog kolodvora će se do 9. rujna privremeno pružati u Gospodarskoj ulici 56, izvijestili su iz AP-a, napominjući da će do 15. lipnja iskrcaj i ukrcaj srednjoškolaca biti na parkiralištu pored groblja u Ulici Ratimira Hercega.

- Učenicima će se osigurati prijevoz do privremenog autobusnog kolodvora u slučaju da presjedaju na autobuse, koji idu za Zagreb - ističu iz AP-a.
Tijekom rekonstrukcije, putnici će za ukrcaj i iskrcaj moći koristiti autobusna stajališta izvan centra grada ili privremeni autobusni kolodvor u Gospodarskoj. Putnici na linijama koje prometuju kroz Ulicu Braće Radić, ukrcavat će se i iskrcavati na stajalištu u Ulici braće Radić kod sporednog ulaza u bolnicu, oni na linijama kroz Međimursku i Koprivničku ulicu na stajalištu u Međimurskoj ulici kod pošte, oni na linijama kroz Zagrebačku ulicu na stajalištu u Zagrebačkoj ulici kod Varteksa, a oni na linijama kroz Optujsku ulicu na parkiralištu u Ulici Ratimira Hercega kod groblja te na stajalištu u Optujskoj ulici kod vojarne.

autobusni1.jpg

Putnici na linijama kroz Hallerovu aleju ukrcavat će se i iskrcavati na parkiralištu u Ulici Ratimira Hercega kod groblja, a oni na linijama kroz Jalkovečku ulicu na stajalištu u Ulici 104. Brigade kod Sveučilišta Sjever.

Putnici na linijama prema/iz Zagreba, Splita, Poreča, Raba, Vira, Paga, Murtera, Ugljana ukrcavat će se na privremenom autobusnom kolodvoru kod Lidla. Za iskrcaj će se koristiti stajališta u gradu. Putnici koji presjedaju zbog dovoza i odvoza u radne organizacije za presjedanje će također koristiti privremeni autobusni kolodvor.

Iz Grada Varaždina izvijestili su kako će se zbog rekonstrukcije na privremeni autobusni kolodvor kod Lidla izmjestiti i stajalište za buseke. Zbog toga se u dogovoru s koncesionarom, tvrtkom Vincek, izmjenio i vozni red na svim linijama.

Označeno u