Westgate uz 10. obljetnicu: pogodnosti za kupce, Late Night Shopping te koncerti Lane i Nede

vv | 7.11.2019. u 08:22h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Westgate Shopping City, treći najveći trgovački centar u Europi, drugi u EU i najveći u Hrvatskoj, značajno je povećao broj posjeta i kupaca u zadnjih godinu dana i time poboljšao i svoju poslovnu situaciju. Naglasio je Otto Barić, direktor Westgatea, koji ovih dana obilježava 10. godina poslovanja te će tim povodom biti održana dva velika koncerta, Lane Jurčević i Nede Ukraden, a trgovine će imati pogodnosti za kupce, osobito tijekom ovoga vikenda kada je Late Night Shopping.

westgate_1.jpg

- Uz ostalo, doveli smo klaster namještaja koji je ravnopravan IKEA-i. Napravili smo još nekoliko promjena, a jedna od važnijih je da smo se više okrenuli prema našoj okolini, znači centar je postao više dnevni boravak sjeverozapadne Hrvatske, Hrvatskog zagorja i Zaprešića i nismo se više toliko jako fokusirali prema Zagrebu kao prije. Potrudit ćemo se biti što bolji da bi nam kupci dolazili u što većem broju, dodao je Barić, napominjući da se prije deset godina govorilo kako Westgate neće preživjeti, dok je danas je popunjeno oko 80 posto poslovnih prostora, a ima najava za otvaranje novih trgovina.

Barić vjeruje da će Westgate biti ne samo najveći, nego i najljepši te najbolji centar takve vrste u nas, koji već danas nudi gotovo sve za uređenje kuće i doma, kao i dobru ponudu svjetskih modnih marki po povoljnim cijenama.

westgate_0.jpg

Denis Čupić, asset menadžer Westgatea i direktor F.O. / Grupe, tvrtke koja zadnjih godinu i pol upravlja Westgateom, ukazao je da je tijekom godine i pol iznajmljeno  27.000 kvadrata,  osigurana je najveće ponude trgovina za uređenje kuće, kao i deset novih kafića i restorana te multifunkcionalna sala i bowling i casino te niz manjih trgovina, a tu je i Family park.

- Dolaze nam novi zakupci na oko 7.000 kvadrata, kao i multipleks kino te brojni drugi zabavni sadržaji, najavio je Čupić, napominjući da upravo ovih dana dolazi restoran Batak, kao i Maxi grill.

westgate_poster_10.jpg