VIDEO Neven Bosilj: Ovim se gradom od sada upravlja, a ne vlada

| 15.9.2021. u 14:48h | Objavljeno u Aktualno

- Mi nismo vlast i za razliku od prijašnje garniture mi upravljamo. Prvih 100 dana u životu mandata može biti malo, a da iskoristim nogometni riječnik, mi smo u šestoj minuti utakmice koja traje 90 minuta. Detektirali smo osnovne probleme koji se događaju u ovom gradu - objasnio je na samom početku medijske konferencije za novinare gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj zajedno sa svojim zamjenikom Miroslavom Markovićem na temu svojih prvih 100 dana kao gradonačelnik Varaždina.

Nakon toga je nastavio s nogometnim vokabularom i rekao da su mu pokušali zabiti gol zbog eskalacije situacije s odvozom otpada na samom startu njegovog mandata, ali da će u sljedećem periodu odraditi sve što su obećali u predizbornom programu.

- Mislim da smo se sada konsolidirali i da ćemo ovih ostalih 1360 dana koliko je pred nama odraditi na najbolji mogući način. Od 8. lipnja se ovim gradom upravlja, a ne vlada. Građane se pita, a ne blokira. Preko 20 naših građana je bilo blokirano na Facebook stranici Grada zbog komentara koji nisu bili prihvatljivi prethodnoj garnituri i odblokirali smo sve. Projekte se planira, a ne opstruira. Probleme se rješava, a ne ignorira - istaknuo je gradonačelnik.

U videu pogledajte što je sve još imao za reći gradonačelnik Varaždina.