Treći dan Špancirfesta Foto: Foto agencija Sjever

VIDEO, FOTO: Cold Snap vatrenim nastupom zatvorio prvi vikend jubilarnog 20. Špancirfesta

| 20.8.2018. u 08:06h | Objavljeno u Aktualno

Treći dan Špancirfesta koncertima na Starom gradu obilježili su gotovo polarne suprotnosti, Mia Dimšić i Cold Snap. Mia, koja je jedna od najvećih hrvatskih glazbenih senzacija posljednjih nekoliko godina, svojim glasom, talentom i divnim, pozitivnim pjesmama u kratkom roku osvojila je top liste, naslovnice časopisa i srca nevjerojatno brojne publike pa tako i varaždinske. 

A od 23 sata pa sve do 1 sat u noći, nastupio je Cold Snap, domaći varaždinski heavy metal bend predvođen frontmanom Janom Kerekešom, kojemu je ovo bio 400 nastup u 15-godišnjoj povijesti, a ovaj koncert su iskoristili i za promociju novog albuma "All Our Sins". Nastup je bio vatren, s obzirom da je frontman Cold Snapa završio u bolnici s ozljedama.

- Znaš da si odradio dobar koncert kad te Hitna pomoć vozi s pozornice !!! Na drugoj pjesmi su mi pukli ligamenti u peti, svirali smo 22 pjesme. Čak smo početak Silent Killera svirali dva puta, jer sam od bolova zaboravio pjevati. Nemojte mi zamjeriti na tome... Hvala svima koji su došli na koncert, bilo mi je predivno i posebno !!! Hvala Špancirfestu, hvala organizatorima, hvala svima koji su nam pomogli da nastup izgleda tako kako je izgledao !!! - napisao je na svom Facebook profilu Kerekeš nakon koncerta.

Atmosferu s trećeg dana Špancirfesta pogledajte u fotogaleriji i videu.

Video sadržaj