VIDEO "Čehok se ispričao s ročišta zbog post-Covida, a aktivno sudjelovao na Gradskom vijeću" Foto: Krešimir Đurić

VIDEO "Čehok se ispričao s ročišta zbog post-Covida, a aktivno sudjelovao na Gradskom vijeću"

Varaždinske vijesti | 11.12.2021. u 10:53h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Varaždinski SDP danas je objavio video s jučerašnje sjednice Gradskog vijeća, na kojoj se gradonačelnik Neven Bosilj osvrnuo na bivšeg gradonačelnika, sadašnjeg gradskog vijećnika Ivana Čehoka.

- Čehok obmanjuje građane, ali i institucije. Na konstatne dezinformacije, poluinformacije, laži i pokušaje manipulacije građana već smo navikli od vijećnika Čehoka, no jučerašnji primjer pokazuje da od toga nisu pošteđene ni institucije - istaknuli su iz SDP-a.

- Vijećnik Čehok je trebao biti na sudskom ročištu koje USKOK vodi protiv njega, a svojem odvjetniku je poslao e-mail u kojem tvrdi da osjeća ozbiljne respiratorne posljedice, da ima post-COVID sindrom, da ne može sjediti dulje od pola sata, da strašno kašlje i traži da ga se ispriča s ročišta jer zaista nije dobro. No, bez obzira na sve te famozne isprike, vijećnik Čehok je aktivno sudjelovao i držao svoje duge monologe bez imalo problema - podsjetili su iz SDP-a na riječi gradonačelnika Bosilja.

- Nakon što je gradonačelnik Bosilj ukazao na ovakvo izigravanje institucija, vijećnik Čehok je ubrzo napustio sjednicu - napomenuli su iz SDP-a.

Video pogledajte u nastavku: