VIDEO Budimo grad: Destrukcija, apatija i nemoralnost zaista sadrže svu bit 30-godišnje vladavine HDZ-a Foto: Krešimir Đurić

VIDEO Budimo grad: Destrukcija, apatija i nemoralnost zaista sadrže svu bit 30-godišnje vladavine HDZ-a

VV | 7.12.2021. u 17:34h | Objavljeno u Aktualno

- Politika destrukcije je dovela i do raznih anomalija te pukotina u kulturnom i društvenom životu našeg grada. Destruktivnom politikom je narušen i ugled kuće u kojem slavimo naš dan (HNK u Varaždinu). Međutim, politika destrukcije nastavlja svoj pohod i dalje i ne misli stati jer ne sadržava želju za boljim životom već kroz isprazne floskule i demagogije ruši zdrave temelje društva te vodi u apatiju i beznađe. Destrukcija se može neko vrijeme prikriti u nastojanjima za promjenama koje bi osigurale bolji život za građane, ali u konačnici se svaka takva politika razotkrije, samo je pitanje hoće li se prepoznati na vrijeme prije nego bude kasno - uputio je Damir Habijan, ne baš suviše kriptičnu poruku prema predstavnicima platforme Budimo grada jučer na svečanoj sjednici Grada Varaždina oko situacije vezane za HNK u Varaždinu posljednjih mjeseci, a danas je na novinarskoj konferenciji Budimo grada, Dubravka Novak dobila priliku odgovoriti na kritike.

- Destrukcija, apatija, nemoralnost i svi ovi izrazi koje je gospodin Habijan sinoć rekao zaista sadrže svu bit 30-godišnje vladavine HDZ-a - istaknula je Novak.

-Jasno je na koga je sve mislio. Provjerili smo definiciju destrukcije, a to je razaranje, razgrađivanje, rušenje, uništavanje, piše u riječniku. Gospodin Habijan je pokušao zamijeniti teze, kao što to čini vrlo često pa očito prikazuje ukazivanje na nezakonitost, rušenjem i uništavanjem grada i časti. Nije to ni sasvim čudno, s obzirom na uhodane načine kojim je upravljala njegova stranka s više desetljetnim iskustvom namještanja, pogodovanja, nepotizma, političke i svake druge korupcije, lopovluka, nasilništva pa i sa mnogobrojnim sudskim epilozima. Kada te član te stranke prozove, uzjoguni i kada više-manje otvoreno napada, slobodno bih mogla reći da smo vrlo ponosni u Budimo gradu - rekla je Novak.

Video sadržaj