Varaždin u četvrtak domaćin 7. Business Cafea Sjeverna Hrvatska

J.Š./Varaždinske vijesti | 6.6.2017. u 08:31h | Objavljeno u Aktualno

Business Cafe Sjeverna Hrvatska pokrenut je prije godinu dana, a u četvrtak, 8. lipnja u 19 sati u restoranu Park Boutique hotela u Varaždinu održat će se 7. Business Cafe Sjeverna Hrvatska s temom eventa: „Prodaja ili financije?“

Gosti govornici bit će Petar Krvarić iz tvrtke Hermes International poznatijoj po brandu džemova Dida Boža, koji su već dugi niz godina prisutni na tržištu Sjedinjenih Američkih Država, a rijetki znaju da se proizvode upravo u Varaždinu.

Koliko je važna kvalitetna prezentacija svoje usluge, projekta, proizvoda predstavit će Karlo Kukec iz Tehnološkog parka iz Varaždina čiji tim je pobijedio na pitch natjecanju u Seattlu.

Zašto je za poslovanje izuzetno važno kvalitetno upravljanje financijama te zbog čega neke tvrtke propadaju, ispričat će mr. sc. Andreja Švigir, ovl. rev., vlasnica Altius savjetovanja, autorica preko 50 stručnih članaka te koautorica knjige „Kontroling - upravljanje iz backstagea“.

Po licenci za Sjevernu Hrvatsku event organizira Androlić konzalting, a moderira Kristina Androlić. Ulaznice za event po cijeni od 80,00 kuna mogu se nabaviti putem ENTRIO sustav, a moguće je zatražiti predračun slanjem upita na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Naime, Business Café su organizirana druženja poduzetnika i onih koji to žele postati s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava i ohrabrivanja za pokretanje vlastitog posla.

Business Cafe eventi organiziraju se već 7 godinu na području cijele regije, u sedam zemalja. Dosad je održano preko 200 evenata te predstavljeno preko 700 poduzetničkih priča.

Sponzori eventa u Varaždinu su: Gastrocom i Park Boutique hotel Varaždin, Beiersdorf Nivea, Mobilisis d.o.o., DD ekspert - računovodstvene usluge i Wüstenrot stambena štedionica d.d.

 

Označeno u