U Varaždinu održan 41. Memorijal Mirko Kolarić

VV | 12.6.2022. u 21:16h | Objavljeno u Aktualno

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj danas je uručio pehare najboljim vatrogasnim ekipama na 41. Memorijalu Mirko Kolarić koji se održao na varaždinskom stadionu Sloboda. Na svečanom zatvaranju natjecanja bio je i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i europske poslove Varaždinske županije Darko Majhen.

Tradicionalni Memorijal koji se svake godine održava u počast Mirku Kolariću, učitelju hrvatskog vatrogastva, organizira DVD "Prvi hrvatski dobrovoljni vatrogasni zbor u Varaždinu“, pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Varaždina.

- Drago mi je što vas mogu pozdraviti u Varaždinu i što je ovdje i puno mladih. Čestitam vam na današnjim rezultatima. Čak 46 ekipa iz cijele Hrvatske i ovaj put pokazalo je spremnost na različite izazove s kojima se svakodnevno suočavate i spašavate živote naših sugrađana. Neizmjeran je vaš doprinos našoj sigurnosti, zato je na nama da vam osiguramo što bolje uvjete rada i budemo potpora u vašim aktivnostima. Želim vam puno uspjeha u daljnjem radu, a ekipama koje se spremaju za Olimpijadu u Sloveniji, što bolji plasman – rekao je Bosilj.