U novom broju Varaždinskih vijesti pročitajte... Foto: Ilustracija

U novom broju Varaždinskih vijesti pročitajte...

VV | 8.8.2022. u 20:00h | Objavljeno u Aktualno

 U novom broju Varaždinskih vijesti pročitajte:

- Tko je varaždinskoj bolnici zaprijetio ovrhom?

- Mogu li kamenolomi u parkovima prirode u Hrvatskoj biti opravdanje za otvarenje novog?

- Kako su objedinjene turističke zajednice došle do već gotovo milijun kuna?

- Jesu li građane iznenadili obračuni plina koji je od travnja skuplji?

- Do kakvog je otkrića došao gimnazijalac Jan u svom istraživanju DNK molekule?

U novom broju Varaždinskih vijesti donosimo sve o najvećoj prometnoj nesreći u našoj županiji u kojoj je život izgubilo 12 poljskih hodočasnika i što novo otrkiva svjedočanstvo poljskog svećenika iz autobusa, koji se oporavlja u bolnici.

Varaždinec u novom broju otkriva i što se događa s Varteksom, zašto rješenje bala treba prepustiti struci, ali i što se sve priprema za jubilarno izdanje najvećeg poljoprivrednog sajma u regiji, jubilare 60. Agre. U novom broju Varaždinskih vijesti otkrijte zašto nijedna općina nija kao Općina Ljubešćica, kako je Varaždin u ogledu s Dinamom došao do vrijednog boda, tko se najbolje zabavljao na Danima ljeta u Trnovcu, a tko na Lovrečevu u Varaždinskim Toplicama.

Članice KUD-a Lepoglavski pušlek s nama su podijelile i recept za Mlinčani kolač koji je dobio žig zaštite izvornosti i nakon kojeg se dobro rade "težački" poslovi, a doznajte i koji se noviteti spremaju u Vinskom gradu u sklopu Špancirfesta.

Uz najpovoljnije zahvale, osmrtnice i male oglase, u tjedniku koji daje više, enigmatski kutak i televizijski program, a u novom broju Varaždinca potražite i kupon s popustom za kupanje u Toplicama sveti Martin

Redovito nas pratite na našim internet stranicama te you tube kanalu Varaždinskih vijesti