SUPERNOVA Više od 55.000,00 HRK humanitarne donacije za Varaždin i Koprivnicu

VV | 27.12.2022. u 09:54h | Objavljeno u Aktualno

Tijekom blagdanskoga razdoblja druge polovine prosinca u Varaždinu i Koprivnici održane su svečane primopredaje dobrotvornih donacija, koje su varaždinski i koprivnički gradski shopping centar SUPERNOVA u znak humane geste i dobroga djela uručili za namjene svojih potrebitih sugrađana.

Podrška četverostrukom donacijom bolnicama i udrugama

Ove godine 2022. u humanitarne svrhe u Varaždinu i Koprivnici darovano je više od 55.000,00 kuna, i to 20.000,00 kuna Općoj bolnici u Varaždinu, jednako kao i Općoj bolnici Dr. Tomislav Bardek u Koprivnici. Osim navedenoga, nacionalnom božićnom akcijom Super božićno drvce također su darivane potrebite obitelji u ukupnom iznosu fonda od 10.000,00 eura.

Tako je u regiji Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije sa svrhom financijske pomoći obiteljima uručeno 76 poklon-kartica Supernova s depozitnim iznosima po 200,00 kuna, dakle ukupno 15.200,00 kuna donacije domu za žrtve obiteljskog nasilja Utočište Sveti Nikola u Varaždinu te Društvu Naša djeca u Koprivnici za potrebe egzistencijalno ugrožene djece, o kojima navedene udruge vode evidenciju. Za Opću bolnicu u Varaždinu donaciju je preuzeo Dino Štrlek, dr. med., spec. kirurgije, subspec. vaskularne kirurgije, dok se u ime doma za žrtve obiteljskoga nasilja Utočište Sveti Nikola na darovnici zahvalila ravnateljica Irena Mađarić, mag. soc. rada.

IMG-1243-75-50.JPG

IMG-1193-75-50.jpg

Za Opću bolnicu Dr. Tomislav Bardek u Koprivnici poklon-kartice je preuzeo ravnatelj Mato Devčić, dr. med., spec. anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja, subspec. intenzivne medicine, dok se u ime Društva Naša djeca darovima za financijski ugrožene obitelji raduje ravnateljica Jadranka Lakuš. Poklon-kartice Supernova predala je upraviteljica, sveučilišna specijalistica ekonomije, profesorica, magistra hrvatskog jezika i književnosti te magistra njemačkog jezika i književnosti, Patricija Tkalčec.

IMG-1318-75-50.jpg

IMG-1321-75-50.jpg

SUPERNOVA GRUPA daruje 10 tisuća eura potrebitim obiteljima

Božićnom akcijom virtualnog paljenja lampica na tzv. Super božićnom drvcu uz pomoć svojih kupaca i pratitelja Supernova Grupa prikupila je iznos od 10 tisuća eura za pomoć potrebitim obiteljima diljem Hrvatske. Ovom hvalevrijednom donacijom Supernova Grupa uljepšala je blagdane nekoliko stotina obitelji, kojima je pomoć najpotrebnija.

Ukupan iznos donacija uplaćen je na poklon-kartice Supernova, koje su uručene organizacijama Mala kuća Zadar, Kuća sretnih ciglica, Utočište Sveti Nikola, Društvo Naša djeca i Zagrebački humanitarci, a koje su ih potom dodijelile svojim štićenicima. 

Podsjetimo, samo jedan klik bio je dovoljan za virtualno paljenje lampica na božićnom drvcu Supernova, postavljenom na internetskoj stranici Supernova Grupe, koja je zatim za svaku upaljenu lampicu donirala 1 € za pomoć potrebitim obiteljima. Supernova Grupa nastavit će svoje aktivnosti usmjeravati prema humanitarnom radu i pomoć lokalnim zajednicama, kako bi doprinijela podizanju kvalitete života svojih sugrađana. 

IMG-1297-75-50.jpg

Stručna strategija gospodarski održivog upravljanja

Poslovnu inovaciju predstavlja činjenica kako su humanitarne donacije ove godine u potpunosti iskazane kroz poklon-karticu Supernova, kako bi bolnice i udruge za brigu o financijski ugroženoj djeci i njihovim obiteljima tijekom narednih godinu dana financijska sredstva koristile u onim trgovinama, koje su im potrebne te dinamikom, koja je individualizirana.

Prisjetimo se kako ovakav način iskazivanja dodatnoga poštovanja i brige o (za)kupcima ne predstavlja izoliran primjer djelovanja, već se kontinuirano provodi od otvorenja varaždinskoga i akvizicije koprivničkoga trgovačkog centra.

Primjerice, vrlo pozitivno bila je prihvaćena darovnica Odjelu za neonatologiju i JIL novorođenčad Opće bolnicu u Varaždinu 2018. godine, jednako kao i  donacija od čak više od stotinu (100) komada namještaja udrugama Bolje sutra i Latice, koje potpomažu osobe s invaliditetom te tjelesnim i/li intelektualnim poteškoćama.

Kontinuirana izvrsnost u gospodarenju kroz poslovnu strategiju upravljanja i ulaganja u centar unazad više od petnaest godina

Također se prisjećamo humane geste pretprošle godine 2020. u znaku donacije opreme, aparata i namještaja ukupne vrijednosti 48.000,00 kuna za opće bolnice u Varaždinu i Koprivnici, jednako kao i ukupno 10.000,00 kuna za udrugu za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice i udrugu osoba s invaliditetom Bolje sutra. Jednako dobar ishod u namjeri darivanja bio je postignut 2021. godine uručenjem darovnice Odjelu za otorinolaringologiju Opće bolnice u Varaždinu za 30.000,00 kuna.

SUPERNOVA KRIŽEVCI: uskoro dodatna radna mjesta za grad i županiju

U centru u Križevcima uskoro se otvaraju radna mjesta, što građanima omogućuje prihvatljivu kupovinu prema platežnoj moći prosječne obitelji i dodatna sigurna zaposlenja. Centri Supernova Varaždin i Koprivnica od početka svojeg djelovanja 2008. godine svojim kupcima Varaždinske i susjednih županija kroz praktičnu prometnu infrastrukturalnu povezanost omogućuju brzu i jednostavnu kupovinu prilagođenu financijskim mogućnostima ove regije.

Fokus na profesionalne rezultate i ishode kroz angažman i predanost

Supernove Varaždin i Koprivnica raspolažu s više od 70 poslovnih lokala zakupljenih u stopostotnom udjelu. U Supernovoj Varaždin, koja na 59.000,00 kvadratnih metara gospodarski djeluje u trima specijaliziranim poslovnim trgovačkim zgradama (objektima), izuzetno uspješnom se pokazala strategija restrukturizacije iz sektora uradi sam u dodatnih pet poslovnica, koje su vrhunske u svojoj branši sporta, mode, kućanstva, tekstila i ostalog asortimana za svakodnevnu upotrebu. Supernova Koprivnica pak vrlo skoro osigurava dodatna radna mjesta na više od osam stotina kvadrata najnovije trgovine vrlo popularnoga brenda.

Održivi rezultati i ostvarenje planiranih poslovnih ciljeva kroz rad i predanost

Razvidan je zaključak kako upravo takva objektivna prilagođenost regionalnoj kupovnoj moći Varaždina i Koprivnice, uz odličnu prometnu infrastrukturalnu povezanost, čine dva bitna segmenta kontinuiranog ekonomskog razvoja našega gradskog trgovačkog centra.