Supernova omogućila više od 4.000 kvadrata za nova radna mjesta

VV | 8.9.2021. u 15:20h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ
Broj 1 u shoppingu ― unazad 14 godina

Najveći lanac trgovačkih centara u varaždinskom centru SUPERNOVA organizirao je uspješno otvorenje još dvaju dodatnih novih lokala: SINSAY te HOUSE. Velika građevinska restrukturizacija obuhvaća ukupno čak pet novoizgrađenih poslovnih prostora. U posljednjim dvama mjesecima otvoreni su TEDi i INTERSPORT u Varaždinu, jednako kao i prošireni te modernizirani NEW YORKER u Koprivnici.

NOVO: New Yorker, TEDi, Intersport, Sinsay, House

Centri SUPERNOVA Varaždin i Koprivnica zapošljavaju svaki oko 200 djelatnika. Od početka svojeg djelovanja 2008. godine oba objekta su usko implementirana u društveno odgovorni suživot svoje lokalne i regionalne zajednice, koju ekonomski podupiru gospodarskim upravljanjem, zapošljavanjima i pozitivnim primjerima dobre prakse kroz vrijedne humanitarne donacije. Također, investiraju u poslovne prostore na građevinskim površinama od ukupno 112.000,00 m², kako bi svojim kupcima naše i svih susjednih županija omogućili praktičan, brz i jednostavan shopping prilagođen kupovnoj mogućnosti svake obitelji.

POKLON-KARTICA za 365 DANA u 35O+ TRGOVINA

Supernova je uvela u našoj županiji jedinstveni i inovativni projekt digitalne poklon-kartice različitih vizuala. Poklon-kartica je jednako idealna i za privatnu potrebu i za poslovnu namjenu jer vrijedi 365 dana, a koristi se u više u od 350 trgovina iz lanca trgovačkih centara SUPERNOVA. Također, poklon-kartica se može nadopuniti iznosima od 100 do 5.000 kuna i kupuje se ili online ili osobno na infopultu našega gradskog shopping centra.

LPP

INS.jpg

Poslovna dobrodošlica u ime menadžmenta centra SUPERNOVA od strane upraviteljice Patricije Tkalčec, sveučilišne specijalistice iz upravljanja poslovnim sustavima, profesorice, magistre kroatistike i magistre germanistike

TEDi.jpg

NY.jpg