OPG-u Andreje Petrović zlatna povelja za prezentacijski centar varaždinskog bućinog ulja

vv | 29.4.2022. u 05:12h | Objavljeno u Aktualno

-Svi oni koji dobiju nagradu Suncokret ruralnog turizma Hrvatske s njome s pravom i ponose, rekla je ministrica poljoprivrede Marina Vučković,

U sklopu međunarodnog kongresa o ruralnom turizmu, koji je održan u Cavtatu, po deveti su put dodijeljene nagrade  Suncokret ruralnog turizma Hrvatske – Sunflower Award. 

Dodijeljeno je 59 nagrada i priznanja u osam kategorija, a bilo je 138 prijava za ove nagrade koje Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo” dodjeljuje za turistička seljačka (obiteljska) gospodarstva, tradicijska (ruralna) domaćinstva, tradicijska (ruralna) gastronomija, vinski turizam, craft turizam, aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru, ruralno turistički projekti te projekti/nositelji zaštićenih i marketinških oznaka.

Nagradu Veliki zlatni suncokret ‘Šampionsku titulu’ dobili su Hotel Village Balatura – Tribalj, restoran Crna svinja – Čepin i Domestic House Lola – Vukovar.  U nizu nagrada i priznanja, jedno je otišlo u Varaždinsku županiju:. OPG Andreje Petrović dobio je zlatnu povelju za prezentacijski centar varaždinskog bućinog ulja.

-Svi oni koji dobiju ovu nagradu s njome s pravom i ponose, rekla je ministrica poljoprivrede Marina Vučković,  izaslanica premijera Andreja Plenkovića.