Štromar: Želim da naš Sjever i dalje ostane u vrhu

I.D./Varaždinske vijesti | 6.11.2015. u 11:29h | Objavljeno u Aktualno

Župan Varaždinske županije i kandidat koalicije "Hrvatska raste" Predrag Štromar na 14. mjestu u III. izbornoj jedinici računa na preferencijalne glasove, glasove koji bi cijeloj listi trebali donijeti jedan mandat više.

S tom je namjerom i unatrag nekoliko tjedana obišao cijelu regiju kako bi na terenu građane upoznao sa svojim programom te ih pozvao da mu zaokruživanjem broja 14. ukažu svoje povjerenje.

- Obišao sam svaki kutak ove regije i zadovoljan sam kampanjom i reakcijama s terena. Građani me podržavaju i razumiju da uz njihovu podršku s posljednjeg 14. mjesta mogu doći na 1. i dati dodatni zamah cijeloj regiji. Pogotovo jer više nema nositelja liste i svi su kandidati ravnopravni. Ovo moje 14. mjesto na zajedničkoj listi, koja ja također 14. po redu, je zanimljiva simbolika. Uz snažnu podršku u naše tri sjeverne županije računam ne samo na preferencijalne glasove za sebe već i na deset mandata u ovoj izbornoj jedinici - kazao je Štromar koji smatra da će to biti "istinska nagrada za predanost u kreiranju i provođenju projekata, za nesebičan rad i trud, poštenje i dosljednost koje se razvija na našem Sjeveru".

- Želim i dalje jačati ovaj kraj vrijednih, marljivih i poštenih ljudi. Želim da naš Sjever i dalje ostane u vrhu. Zato 8. studenog izađite na izbore i na našoj listi zaokružite broj 14 ispred imena Predrag Štromar čime istovremeno dajete glas i listi i meni kao kandidatu. Hvala Vam na tome! – poručio je kandidat HNS-a, SDP-a, HSU-a, Laburista, AHSS i Zagorske stranke koji nudi "konkretne i ostvarive projekte koji osiguravaju stvarni napredak i bolji standard za sve građane u cijeloj regiji".

- Moji glavni projekti objedinjeni su u 14 koraka za Sjever, pri čemu su neki već u realizaciji, a neki su utkani u sve strateške dokumente što je osnovni preduvjet za njihovu što skoriju provedbu. Dakle, zajedničko im je to da su izvedivi i nisu, kao kod nekih, puki popis želja – rekao je Štromar.

Spomenuo je pritom neke od tih projekata: jeftiniji i brži javni prijevoz u regiji te brzi Internet za sve stanovnike sjevera Hrvatske, besplatni udžbenici za osnovnoškolce, besplatni prijevoz starijih od 65 godina i umirovljenika, sustavi odvodnje i pročišćavanja otpadnih, oborinskih i fekalnih voda, ulaganja u prometnice: u Goričanu, Nedelišću, Prelogu, Murskom Središću te Čakovcu, brza cesta prema Ivancu, Lepoglavi i Bednji do Krapinsko-zagorske županije, zaobilaznica Sračinca-Petrijanca-Cestice do Ormoža i Ptuja, ravnomjeran razvoj školstva kroz izgradnju i dogradnju škola i dvorana u Pribislavcu i Orehovici, Gimnaziji Josipa Slavenskog, Tehničkoj školi Čakovec te izgradnja novog Doma zdravlja Čakovec i bolnice u Varaždinu.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci