Serijski bušač guma nastavlja svoju "misiju": "U Filićevoj netko neprestano buši gume" Foto: VV arhiva / ilustracija

Serijski bušač guma nastavlja svoju "misiju": "U Filićevoj netko neprestano buši gume"

Varaždinske vijesti | 13.5.2022. u 16:30h | Objavljeno u Aktualno

Ni mjesec dana nije prošlo od posljednje dojave čitatelja o bušenju guma na automobilima u Varaždinu, a javila nam se čitateljica s najnovijim primjerom.

- U Ulici Krešimira Filića netko neprestano buši gume stanarima. Zbog novonastalih zgrada, poslovnih prostora, dolazi do kroničnog nedostatka parkirnih mjesta. Kako stanari nemaju kamo parkirati vozila, nemaju mogućnost parkiranja u dvorište, primorani su parkirati na nogostup pazeći koliko je moguće da pješaci nesmetano mogu prolaziti. Osoba koja buši gume na automobilima nije svjesna kako ŽIVOTNO ugrožava vozača i putnike u automobilu, jer na nekim automobilima odmah pusti guma, dok na nekima pušta jedno vrijeme. Guma je probušena tako da se ne može više pokrpati. Jedan dan je probušena na jednom automobilu, dok drugi dan već na drugom koji je bio propisno parkiran na parkirnom mjestu. To su preveliki troškovi za nečije bolesne hirove čime ugrožava život ljudi. Tko će odgovarati za nastale velike troškove i život ljudi dok su stanari nemoćni s parkirališnim mjestima? - ogorčeno pita čitateljica.

Podsjetimo, o bušenju guma u Ulici Krešimira Filića pisali smo u travnju, a raniji slučajevi koje su prijavili čitatelji zabilježeni su u Režekovoj ulici.

>> U Varaždinu opet netko buši gume, ovog puta u Filićevoj?

>> UPOZORENJE ČITATELJA Netko buši gume automobilima koji su parkirani na parkingu u ulici I. Režeka

>> Serijski bušač guma opet u akciji?: Izbušene gume na jednom vozilu tri puta u 12 dana

>> Apel "psihopatu" koji buši gume: Poručujem "dotičnom" da razmisli o svojim postupcima!!