SDP o Čehoku: "Na Gradskom vijeću se u punom sjaju mogla vidjeti njegova plitka populistička demagogija"

N.P. | 12.7.2018. u 20:20h | Objavljeno u Aktualno

Nakon žustre rasprave oko dravskih bazena SDP-ovih vijećnika Nevena Bosilja i Brune Istera sa gradonačelnikom Ivanom Čehokom na Gradskom vijeću, varaždinski SDP je statusom na Facebooku komentirao Čehokove priče o dravskim bazenima ali i SDP-ovom prijedlogu da se uvede Građanski odgoj u osnovne škole.

Status imenom "Da završimo priču o dravskim bazenima i "pričam ti priču o nostalgiji" gradonačelnika Ivana Čehoka" prenosimo u cijelosti.

"Znate li tko je 2006. zatvorio Dravske bazene? Nije "nesposobna bivša vlast" nego upravo Ivan Čehok, tadašnji i (nažalost) sadašnji gradonačelnik Varaždina.

Upravo onaj koji je jučer drvljem i kamenjem na konkretna pitanja naših vijećnika Nevena Bosilja i Brune Istera oko financiranja obnove bazena i pitanja oko katastrofalnog načina uvođenja odvoza otpada i povišenja cijena usluga odgovarao vraćanjem u prošlost, spominjanjem bivšeg režima, Ivice Račana, partije pa čak i uvlačeći imena psa našeg vijećnika Nevena Bosilja u svoju "raspravu".
Jučer se na Gradskom vijeću u punom sjaju mogla vidjeti na djelu njegova plitka populistička demagogija koja uključuje prozivanje i pozivanje nekakvih duhova prošlosti umjesto konkretnih i argumentiranih odgovora na ista takva pitanja naših vijećnika.

Na SDP-ovu inicijativu hoće li Varaždin u osnovne škole uvesti Građanski odgoj i obrazovanje, gradonačelnik je rekao da to našim građanima i našoj djeci ne treba. Naravno da im ne treba, jer kad bi našoj djeci omogućili Građanski odgoj i obrazovanje, ta djeca kad bi odrasla i postali građani Varaždina, znali bi prepoznati ljude kao što je Ivan Čehok."