Ulica Rudolfa Horvata bit će asfaltirana do Velike Gospe, Bosilj: "Tako više nećemo raditi!"

VV | 27.7.2021. u 13:56h | Objavljeno u Aktualno

Mukama stanara Ulice Rudolfa Horvata u Varaždinu uskoro bi trebao doći kraj. Varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj danas je obišao radove koji se izvode u toj ulici i najavio kako će Ulica Rudolfa Horvata biti asfaltirana do Velike Gospe.

- Radovi su počeli 26. svibnja, između dva kruga izbora, raskopana je ulica, a da uopće nije bilo sve pripremljeno za obnovu. HEP je napokon riješio svoj dio priče. Na ovom se projektu, nažalost, pokazalo kako su radovi zastali zbog nedostatka koordinacije. Nažalost, to je jedan od modela rada kako se dosad radilo u Gradu Varaždinu i tvrdim da se više nikada neće pristupati nepripremljenim projektima i rekonstrukcijama ulica kao što je bilo u ovom slučaju - rekao je Bosilj.

DSC_2725.JPG

Rekao je kako je mogao dati nalog da se ulica završi, ali onda bi stanarima te ulice ostali nadzemni priključci struje.

- Ovo što se ovdje dogodilo je sramotno. Grad Varaždin je investitor, a nigdje nema nikakve oznake, table da smo investitori, nema oznaka ni da su radovi, da se ne može vozilima skrenuti u tu ulicu zbog radova... Ovo je, nažalost, jedan projekt koji je naslijeđen i takvo nešto se sigurno više neće događati - poručio je gradonačelnik Bosilj.