ROŠADE: Golubić novi načelnik prometne policije, Maltar PP N. Marof, a Sakač PP Ludbreg Foto: Krešimir Đurić

ROŠADE: Golubić novi načelnik prometne policije, Maltar PP N. Marof, a Sakač PP Ludbreg

M.P./Varaždinske vijesti | 9.10.2017. u 10:26h | Objavljeno u Aktualno

Glavni ravnatelj policije, na prijedloge načelnika policijskih uprava, imenovao je 154 načelnika policijskih postaja u 19 policijskih uprava, pa tako i u Policijskoj upravi varaždinskoj, objavilo je Ministarstvo unutarnjih poslova.

Interni oglas za imenovanje načelnika policijskih postaja na mandat od pet godina u policijskim upravama MUP je rapisao sredinom rujna, a u PU varaždinskoj tražili su se novi načelnici Policijske postaje Ivanec, Policijske postaje Ludbreg, Policijske postaje Novi Marof, Postaje prometne policije Varaždin (PPRP) te Postaje granične policije (PGP)

Od svih dosadašnjih načelnika na dužnosti ostaju tek dvojica – Boris Divjak na čelu PP Ivanec te Vladimir Friščić na čelu PGP Varaždin.

Dosadašnjeg načelnika PPRP Varaždin Radu Sitara na toj je dužnosti zamijenio Ivan Golubić, dok je Robert Maltar imenovan za načelnika PP Novi Marof te Leonardo Sakač za načelnika PP Ludbreg. Na čelu PP Novi Marof dosad je bio Toni Zorman, a PP Ludbreg Vlado Pirc.

Inače, na dužnost načelnika PP Ivanec i Postaje prometne policije Varaždin prijavilo se šest kandidata, na dužnost načelnika PP Ludbreg sedam kandidata, a na dužnost načelnika PP Novi Marof i Postaje granične policije Varaždini tri kandidata.