Reformisti uz blagdan sv. Nikole darivali varaždinsku Pedijatriju Foto: Reformisti Varaždin

Reformisti uz blagdan sv. Nikole darivali varaždinsku Pedijatriju

Varaždinske vijesti | 9.12.2019. u 09:40h | Objavljeno u Aktualno

Interesni odbor žena Gradske organizacije Varaždin, čija je predsjednica županijska vijećnica Vlasta Cindrić, zajedno s predsjednicom Gradske organizacije Varaždin Natalijom Martinčević, potpredsjednikom Gradske organizacije Varaždin Darkom Deteljom, predsjednikom Interesnog odbora umirovljenika Vladimirom Kozjakom i tajnicom Gradske organizacije Mirjanom Soldatek darivali su Odjel pedijatrije Opće bolnice Varaždin.

- Interesni odbor žena Gradske organizacije već tradicionalno za blagdan Sv. Nikole daruje odjel pedijatrije. Svaki dar veselje je u ovo blagdansko vrijeme, a nadamo se da će se ovim skromnim poklonima darivanima od srca razveseliti naši mališani, a kupnjom i darivanjem potrebnih instrumenata olakšati rad vrijednih doktora i medicinskih sestara koji se brinu o mališanima. Ovo je naše tradicionalno darivanje i svakako ćemo nastaviti tu gestu i u narednim godinama - naglasila je Martinčević.

Predstavnici Gradske organizacije i Interesnog odbora žena zahvalili su na toplom prijemu i uručenoj zahvalnici pomoćniku ravnatelja Damiru Poljaku, dr. Branki Maretić, voditeljici odsjeka za pedijatriju, Anici Sekovanić, pomoćnici ravnatelja za sestrinstvo i glavnoj sestri odjela pedijatrije Jasmini Crnčec te poželjeli svako dobro njima i svim djelatnicima Opće bolnice Varaždin za Božić i Novu godinu.

reformisti_varazdin_pedijatrija_1.JPG

reformisti_varazdin_pedijatrija_2.JPG

reformisti_varazdin_pedijatrija_3.JPG