REFORMISTI "U predstavljenoj Strategiji razvoja Varaždinske županije su sve projekti bivšeg župana Čačića"

VV | 23.1.2023. u 16:20h | Objavljeno u Aktualno

- Projekti koji su objavljeni kao dio Strategije razvoja Varaždinske županije, koje osmišljava, projektira i vodi Županija, su već objavljeni u vrijeme mandata župana Čačića, stoga ne vidimo svrhu javne rasprave - kažu u svom priopćenju NS Reformisti.

- Svi građani mogu usporediti zadnji, kao i prethodne biltene Varaždinske županije u mandatu župana Čačića, sa sada objavljenim, i utvrdit će da je jedina razlika u izbacivanju projekta razvoja Varaždinskih Toplica vrijednog gotovo 200 milijuna eura i nekih manjih projekata kao što su npr . natkriveni atrij Županijske palače, akvarij na zadnja dva kata Vodotornja i drugi. - kažu Reformisti dodajući da od Čačića već objavljene, isprojektirane, financijski pokrivene, a često i građevinski započete projekte, nemaju potrebu komentirati.

- Sve su to projekti na korist građana na koje smo kao Reformisti ponosni, a koji osim u nesposobnosti da ih uopće ili barem u nekom roku realizira, sa HDZ-om nemaju ništa. Njihove sposobnosti, osim u krađi tuđeg, svode se čak i kad je o državi riječ na 6 prizemnih kućica na Baniji u 2 godine. Tako u državi, a u Županiji još gore. Na kraju za zdrav razum svakog uvredljiv je i sam naslov dokumenta Plan razvoja od 2021. do 2027. godine ako se tzv. Plan objavljuje 2023.godine. Pretpostavljamo da su 2 godine svi umovi HDZ-a pokušavali i sami (naravno bezuspješno) nešto smisliti kako bi dodali na već objavljeno od Čačića.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci