REFORMISTI "U predstavljenoj Strategiji razvoja Varaždinske županije su sve projekti bivšeg župana Čačića"

VV | 23.1.2023. u 16:20h | Objavljeno u Aktualno

- Projekti koji su objavljeni kao dio Strategije razvoja Varaždinske županije, koje osmišljava, projektira i vodi Županija, su već objavljeni u vrijeme mandata župana Čačića, stoga ne vidimo svrhu javne rasprave - kažu u svom priopćenju NS Reformisti.

- Svi građani mogu usporediti zadnji, kao i prethodne biltene Varaždinske županije u mandatu župana Čačića, sa sada objavljenim, i utvrdit će da je jedina razlika u izbacivanju projekta razvoja Varaždinskih Toplica vrijednog gotovo 200 milijuna eura i nekih manjih projekata kao što su npr . natkriveni atrij Županijske palače, akvarij na zadnja dva kata Vodotornja i drugi. - kažu Reformisti dodajući da od Čačića već objavljene, isprojektirane, financijski pokrivene, a često i građevinski započete projekte, nemaju potrebu komentirati.

- Sve su to projekti na korist građana na koje smo kao Reformisti ponosni, a koji osim u nesposobnosti da ih uopće ili barem u nekom roku realizira, sa HDZ-om nemaju ništa. Njihove sposobnosti, osim u krađi tuđeg, svode se čak i kad je o državi riječ na 6 prizemnih kućica na Baniji u 2 godine. Tako u državi, a u Županiji još gore. Na kraju za zdrav razum svakog uvredljiv je i sam naslov dokumenta Plan razvoja od 2021. do 2027. godine ako se tzv. Plan objavljuje 2023.godine. Pretpostavljamo da su 2 godine svi umovi HDZ-a pokušavali i sami (naravno bezuspješno) nešto smisliti kako bi dodali na već objavljeno od Čačića.