Radionica u HGK-u: "Komunikacija i načela pregovaranja u funkciji podizanja kvalitete poduzeća" Foto: HGK/Ekonomski fakultet u Rijeci

Radionica u HGK-u: "Komunikacija i načela pregovaranja u funkciji podizanja kvalitete poduzeća"

| 19.3.2019. u 15:46h | Objavljeno u Aktualno

Radionica „Komunikacija i načela pregovaranja u funkciji podizanja kvalitete poduzeća“ održat će se u Hrvatskoj gospodarskoj komoriŽupanijskoj komori Varaždin ovog petka, 29. ožujka 2019. s početkom u 10 sati. Predavač je Tomislav Galović sa Ekonomskog fakulteta u Rijeci. Tema ovogodišnje edukacije posvećena je ulozi kvalitete u komunikaciji kako u poslovnom i međunarodnom pregovaranju tako i na internoj razini unutar tvrtke.

Glavni cilj radionice je transferirati znanje zainteresiranim sudionicima te prezentirati učinkovite metode za postizanje više razine kvalitetne komunikacije te uspješniji sustav upravljanja kvalitetom poduzeća. Radionica uključuje upoznavanje s temeljnim načelima poslovnog pregovaranja kako bi se ojačala konkurentnost gospodarskih subjekata. Interaktivnom nastavom i radom u timovima polaznicima će se približiti koncept kvalitetne i učinkovite poslovne komunikacije. Poseban naglasak radionice stavljen je na upoznavanje i savladavanje vještina neverbalne komunikacije koji unapređuju kvalitetu interakcije.

Predviđeno trajanje radionice jest 4 sata, a ista je namijenjena svim gospodarskim subjektima, izvoznicima, državnim institucijama i organizacijama i ostalim zainteresiranim stranama.