Proslava Dana 1. mjesnog odbora Varaždin uz svečanu sjednicu i humanitarni turnir

| 7.12.2015. u 08:52h | Objavljeno u Aktualno

Dan varaždinskog 1. Mjesnog odbora proslavljen je svečanom sjednicom, nakon koje se održao i humanitarni turnir u beli. Na svečanoj sjednici okupilo se, uz članove vijeća mjesnog odbora, mnoštvo građana, a prisustvovali su i gradonačelnik Varaždina Goran Habuš, zamjenik župana Varaždinske županije Alan Košić, te pročelnici Upravnih tijela Grada Varaždina i gradski vijećnici.

Prisutne je pozdravio predsjednik Vijeća 1. Mjesnog odbora Centar Varaždin Robert Roth istaknuvši tom prilikom zadovoljstvo radom samoga vijeća te nekim pokrenutim inicijativama.

- Zadovoljni smo suradnjom s gradskom upravom, cilj nam je da se centar grada razvija, da građani koji žive u ovome mjesnome odboru budu ponosni i zadovoljni. Uredili smo ove prostorije mjesnog odbora i pozivam sve građane da slobodno navrate ovdje s konkretnim prijedlozima i inicijativama kako još više poboljšati rad našeg Mjesnog odbora - rekao je predsjednik Vijeća 1. Mjesnog odbora Centar Varaždin Robert Roth.

Inače, po završetku svečane sjednice organizirani je i humanitarni turnir u kartanju belota, a prikupljena financijska sredstva u iznosu od 800 kuna donirana su udruzi “Uz tebe sam”, odnosno predana su predsjednici udruge Marini Kereša koja se zahvalila Predsjedniku Vijeća 1. mjesnog odbora Centar te mu poklonila Zahvalnicu i dječje radove.
Nakon turnira održano je i prigodno druženje.