Prof. dr. Hunjak u HGK o analizi složenih odluka Foto: FOI Varaždin

Prof. dr. Hunjak u HGK o analizi složenih odluka

| 20.10.2015. u 15:07h | Objavljeno u Aktualno

HGK - ŽK Varaždin u suradnji s Fakultetom organizacije i informatike u Varaždinu (FOI) Sveučilišta u Zagrebu organizira stručno predavanje prof. dr. sc. Tihomira Hunjaka Analiza složenih odluka. Stručno predavanje održat će se u petak, 23. listopada, u ŽK Varaždin (Preradovićeva 17/III, Varaždin) u 11 sati.

FOI je generator istraživanja i razvoja, ali i praktičnih smjernica u raznim aspektima djelatnosti suvremenih poslovnih sustava. Takav je pristup doveo do razvoja posebnog studija Menadžment poslovnih sustava, upravo s ciljem da se onima koji obavljaju poslove rukovođenja ili se namjeravaju osposobiti za njih daju ključna znanja za obavljanje tih poslova.

Polaznici stručnog predavanja dobit će uvid u analizu poslovnih odluka u uvjetima sigurnosti, nesigurnosti i rizika te uvid u mogućnosti primjene metoda i alata koji su karakteristični za analizu poslovnih odluka i njihov utjecaj na poslovanje tvrtki.

Predavanje je namijenjeno svima koji žele steći nova znanja iz područja vođenja i upravljanja suvremenim poslovnim sustavima, bez obzira na to djeluju li u privatnom ili javnom sektoru. Rukovoditeljima u velikim sustavima i poduzetnicima u malim i srednjim tvrtkama ta će znanja omogućiti unapređenje svakodnevnoga praktičnog djelovanja.  

Bude li postojala želja / inicijativa polaznika za detaljnijim pristupom, temu je moguće doraditi i prilagoditi sektoru / pojedincu.

Sudjelovanje na ovom jednosatnom stručnom predavanju besplatno je, uz osiguran radni materijal. Prijaviti se možete putem online prijavnice u nastavku, najkasnije do 22. listopada, a tada možete unaprijed postaviti pitanje predavaču u vezi s temom.

Dodatne informacije: ŽK Varaždin, Ksenija Mikšaj, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 042/405-470 i 042/405-405.