Policija tijekom uskrsnih blagdana nadzirala dravsku obalu i ilegalne prijelaze među županijama Foto: PU varaždinska

Policija tijekom uskrsnih blagdana nadzirala dravsku obalu i ilegalne prijelaze među županijama

Varaždinske vijesti | 14.4.2020. u 07:55h | Objavljeno u Aktualno

U nastavku nadziranja provođenja odluka Stožera civilne zaštite tijekom blagdanskih dana, policijski službenici Policijske uprave varaždinske, osim neprihvatljivih okupljanja u parkovima, na trgovima i drugim javnim okupljalištima, neumorno su nadzirali i rijeku Dravu.

Vrlo popularno mjesto za šetnje, rekreaciju, razna okupljanja Varaždinaca je šetnica rijeke Drave i vikendice uz rijeku. Policijski službenici obilaze vikendice, kanal i razne pritoke rijeke Drave u cilju sprječavanja izbjegavanja policijskih punktova na kopnu i ilegalnih prijelaza bez propusnica s varaždinskog na međimursko područje.

- Također, apeliramo na građane da ostanu doma u krugu obitelji, suzdrže se od socijalnih kontakata, te se pridržavaju odluka i propisanih mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Želimo li zajednički pobijediti ovog nevidljivog neprijatelja, moramo biti strpljivi u voditi računa o svom ponašanju. Nemojte se okupljati, čuvajte svoje zdravlje i zdravlje drugih, ostanimo doma! - poručili su iz varaždinske policije.

pu_varazdinska_nadzor_drava_1.JPG

pu_varazdinska_nadzor_drava_2.JPG

pu_varazdinska_nadzor_drava_3.JPG

pu_varazdinska_nadzor_drava_4.JPG

pu_varazdinska_nadzor_drava_5.JPG

pu_varazdinska_nadzor_drava_6.JPG

pu_varazdinska_nadzor_drava_7.JPG