Počinje javna rasprava o Nacrtu prijedloga Strategije regionalnog razvoja RH Foto: ilustracija

Počinje javna rasprava o Nacrtu prijedloga Strategije regionalnog razvoja RH

I.D./Varaždinske vijesti | 4.8.2016. u 18:32h | Objavljeno u Aktualno

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, kao nositelj izrade Strategije regionalnog razvoja Republike Hrvatske do kraja 2020. godine, donijelo je Odluku o upućivanju Strateške studije o procjeni utjecaja na okoliš Strategije regionalnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje do kraja 2020. godine i Nacrta prijedloga Strategije regionalnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje do kraja 2020. godine na javnu raspravu.

Javna rasprava počinje 4. kolovoza i trajat će do 4. rujna. Javni uvid u oba dokumenta moći će se obaviti u razdoblju trajanja javne rasprave, radnim danom od 9 do 12 sati u prostorijama Ministarstva, Račkoga 6, Zagreb.

Oba dokumenta dostupna su na mrežnoj stranici Ministarstva.

Javno izlaganje o Strateškoj studiji i Nacrtu prijedloga Strategije održat će se 30. kolovoza s početkom u 10 sati u kongresnoj dvorani Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, Prisavlje 14, Zagreb.

Za vrijeme trajanja javne rasprave pitanja, prijedlozi, mišljenja i primjedbe javnosti mogu se upisati u knjigu primjedbi koja će biti izložena na mjestu javnog uvida, davati u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja ili dostaviti u pisanom obliku na adresu: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Račkoga 6.

Nacrt prijedloga Strategije regionalnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje do kraja 2020. godine objavljen je i na aplikaciji e-Savjetovanja.