Patafta: Petriću, jedva čekam da opet tužite i opet izgubite, ali troškove ćete sad morati podmiriti sami!

vv | 14.5.2021. u 10:51h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Davor Patafta, kandidat za gradonačelnika Grada Varaždina, uzvraća odvjetniku Hrvoju Petriću iz platforme "Budimo grad", koji mu je najavio tužbu za klevetu, kao i Reformistima koji su mu, uz ostalo, poručili da mu je potrebna "ozbiljna psihološka pomoć":

-Što se tiče vas gospodo Petrići, jedva čekam da opet tužite i opet izgubite sud. Samo ovog puta morate biti svjesni da ćete troškove morati podmiriti sami, tj. da ih neće podmiriti Grad Varaždin. Usput, bilo bi dobro da kažete građanima koliko ste stotina sporova izgubili i ljudima napravili štetu jer ste ih uvjeravali u nebuloze. Također, novinari bi mogli početi istraživati dio koji niste dementirali. A što ćete onda, pita Patafta.

Kandisat za gradonačelnika Grada Varaždina nije ostao dužan ni Reformistima.

- Što se tiče gospode reformista, s njima se slažem. Jer nakon ove nedjelje njihovom Vođi će zaista biti potrebna psihološka pomoć. Takva vrsta pomoći njemu je potrebna odavno, samo je pitanje da li njemu više itko može pomoći. Moj savjet je zbog toga više upućen njegovim sljedbenicima, kojima će također trebati ozbiljna pomoć nakon što se ove nedjelje razbježe. Pitanje samo kome će trebati veća pomoć, Velikom vođi ili njima, pita Davor Patafta, kandidat za gradonačelnika Grada Varaždina.

Na kraju, Patafta se osvrće i na sinoćnju izjavu Čehoka, koji ga je nazvao egomanom poput Čačića.

- Čehoku, ti kažeš da sam ja “egoman”??A egoisti kao ti su bili sa Čačićem u koaliciji kao braća kad ste se 2005. ljubili i grlili i zagadili vodozaštitno područje te blokirali zajedno  radna mjesta u Brezju otpadom u balama i oštetili svaku varaždinsku obitelj u vrijednosti jednog automobila! 700 milijuna štete Varaždincima UPRAVO ZBOG VAŠEG EGA! Od obojce. I to je istina koja vas obojcu jako boli. 
Čehoku, egoisti kao ti uzimaju iz Grada novce za plaću 1,5 milijuna kuna  i auto, a ja ću besplasto raditi te napraviti u dvije godine koliko ti ne možeš ni u dvadeset! Čehoku, egotripovi kao ti sebe guraju pred kameru na otvorenjima  i kad vijećnici pokrenu i provedu projekt protiv koga si bio protiv, a kad ti zezneš, onda kažeš da su neka Gradska poglavarstva ili Gradska vijeća to odlučila kriv i izvlačiš se na druge!
Čehoku, egoisti kao ti nisu rešili bale četiri godine da tvornice nove dođu nego si se bavio ugostiteljstvom u Varaždinu. Čehoku, egoisti kao ti ljudima su digli komunalnu naknadu, što opće nije trebalo za 25% u zadnjih četiri godine, a ja cu ju spustiti. ČEhoku, mislim da bi htio da budem drugačiji, ali ja nikad nemogu biti kao ti,  uhljeb, koji cijeli život radi u javnoj službi! Ja sam 100.000 plaća isplatio i na stotine milijuna poreza da bi uhljebi kao ti imali od čega živjeti! Vidim, panika je nastala jer se vremena mjenjaju, a ti i tvoj kolega u miru i ratu Čačić morate polako u mirovinu, poručuje Patafta.