"Pala" i pohvala Reformista Stričaku, i to zbog "kockastog" Vodotornja Foto: Ilustracija/Krešimir Đurić/Varaždinska županija

"Pala" i pohvala Reformista Stričaku, i to zbog "kockastog" Vodotornja

IHR/Varaždinske vijesti | 29.11.2022. u 12:12h | Objavljeno u Aktualno

Prilikom današnje rasprave o proračunu Varaždinske županije za iduću godinu, najvažnijeg financijskog dokumenta koji je prvi put iskazan u eurima i iznosi 230,8 milijuna eura, "pala" je i pohvala aktualnom županu Anđelku Stričaku od strane Reformista.

Nakon što je podsjetila kako je Varaždinska županija u prošlom mandatu bila najuspješnija županija po povlačenju EU novca te su odradili preko 240 projekata te energetski obnovili škole, vijećnica Natalija Martinčević osvrnula se i na projekt energetske obnove Vodotornja te rasvjetu.

- Vi dobro znate da smo obnovili i najveće ruglo grada Varaždina, Vodotoranj. Bilo je tu i kritika, pitanja čemu rasvjeta, pa kakve lampice, a sada se vidi koliko je to jedan prekrasan projekt. Evo, moram reći da župan Stričak uredovno na svojim stranicama objavljuje fotografije Čačićevog projekta, rasvjete Vodotornja. On je moj prijatelj na "Fejsu", pa se pratimo. Molim da mu to "lajkate" jer to je stvarno lijepo, posebno sada kada ste stavili kockice i svaka vam čast da ste to prepoznali - rekla je Martinčević.