Ovi brendovi trebali bi doći u novi retail park u Gornjem Knegincu

| 3.4.2024. u 08:34h | Objavljeno u Aktualno

Kao što smo već izvijestili, trenutno u Gornjem Knegincu traju radovi na novom retail parku koji bi trebao nadopunjavati ponudu Luminija.

>> INVESTICIJE U KNEGINCU ”Sadržaji novog retail parka će nadopunjavati ponudu Luminija”
>> VIDEO Novi retail park u Gornjem Knegincu pored Luminija

Kako neslužbeno doznajemo, u novi trgovački centar dolaze Jysk, Tedi, Kik, Sportisimo, Zoo City, Sancta Domenica, Studenac, ali i jedan restoran brze prehrane.

Podsjetimo, novi retail park nosit će naziv Green park, a projektom je predviđena i izgradnja benzinske postaje. Također, novi objekt će imati i svoj energetski park s 26 brzih punionica za električne automobile, od čega će 16 biti za Tesline modele. Inače, investitor projekta je društvo REST SPV d.o.o, sa sjedištem u Zagrebu, čiji je vlasnik i direktor Vedran Jakšić koji nam je u telefonskom razgovoru rekao kako pojedini zakupci još uvijek nisu potvrdili svoj ulazak u centar te kako može doći do promjena. O svim detaljima, ističe Jakšić, javnost će biti obaviještena pravovremeno. 

Kako smo već pisali, novi retail “Green park” u Gornjem Knegincu projektirao je urbanističko-arhitektonski ured Urbia iz Čakovca u vlasništvu poznatih čakovečkih arhitekata Bojana Perhoča i Vesne Makovec.