Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 7. rujna 2020. Foto: Krešimir Đurić

Od 7. kolovoza do 7. rujna savjetovanja o procjeni ugroženosti od požara i planu zaštite od požara

VV | 7.8.2020. u 12:12h | Objavljeno u Aktualno

U razdoblju od 7. kolovoza  do 7. rujna 2020. godine Grad Varaždin provodi savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja dokumenata zaštite od požara i to:

-        Procjene ugroženosti od požara

-        Plana zaštite od požara.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću je upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sami nacrtni dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina (https://varazdin.hr/savjetovanje-s-javnoscu-2020-godini/) pod rednim brojem 14. i 15.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca  zaključno do 7. rujna 2020. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća Grada Varaždina, Trg kralja Tomislava 1, Varaždina, s naznakom „Procjena ugroženosti od požara“ i/ili „Plan zaštite od požara Grada Varaždina“ ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.također putem obrasca.