VIDEO: Obračun se nastavlja: "Kako je gradonačelnik mogao reći - razorili smo vam Mikca!"

MGA/Varaždinske vijesti | 25.9.2019. u 10:00h | Objavljeno u Aktualno

Nakon jučerašnje burne sjednice Gradskog vijeća nakon koje je bivši "Čehokov" vijećnik Denis Mladenović prozvan zbog psovke, Mladenović uzvraća udarac pa se pita: "Kako je gradonačelnik mogao reći - razorili smo vam Mikca".

U dijelu rasprave u kojima su vijećnici komentirali izvješća o radu gradskih tvrtki pojedini SDP-ovi vijećnici kritizirali su rad Varkoma i Čistoće tj. rad direktora tih gradskih tvrtki, na što im je gradonačelnik Ivan Čehok odgovorio oštrim riječima:

- Aglomeracija ide dalje, spašeno je 800 milijuna i vi sada lakonski tvrdite da je direktor kriv, po vašem mišljenju. Pa tko ste vi da konstantno optužujete ljude na temelju svoga mišljenja. Prestanite se ponašati kao što se partija ponašala do 90-te godine - mi optužujemo i mi sudimo. I to na temelju čega? Na temelju pogrešnih informacija. Nakon što sam vas tu razorio da imate pogrešne informacije i podatke o broju odvoza krenula je kanonada na grupi, koja je s vama povezana, da je Čehok naredio da se stave novi cjenici. Ti su cjenici postojali i prije, ali i da nisu bili, nije stranica Čistoće službeni dokument za cjenik nego službeni vjesnik općina i gradova i vi to jako dobro znate. Ali sada kad smo vam razorili Mikca, koji ne može sam shvatiti da na službenim stranicama općina i gradova ima točan broj odvoza, sad sam ja, zamisli, ujutro stavio cjenike, iako nisam ni znao da će ovo biti danas tema - riječi su gradonačelnika, za koje je potom Denis Mladenović rekao da su ružne.

- Dobro je da pratite mišljenja građana na društvenim mrežama, ali nije u redu da kažete - razorili smo Mikca, to je ružno - komentirao je Mladenović tijekom sjednice.

Označeno u
Video sadržaj