Objavljeni natječaja Grada Varaždina za stipendije i prijevoz studenata i učenika

VV | 6.10.2021. u 08:14h | Objavljeno u Aktualno

Grad Varaždin i ove je godine raspisao natječaj za dodjelu stipendija studentima visokih učilišta te učenicima srednjih škola s područja Grada Varaždina, a prijave traju do srijede, 20. listopada 2021. godine do 23:59:59 h.

Ove godine po prvi puta Grad Varaždin dodjeljuje stipendije i studentima prve godine studija koji se školuju za deficitarna zanimanja.

Kako bi se ubrzao cijeli proces dodjele stipendija, prijava se i ovaj put ispunjava isključivo online, a tekst natječaja i obrasci za prijavu nalaze se na web stranicama Grada Varaždina (Javni natječaji - postupci u tijeku (varazdin.hr).

Postojeći korisnici dužni su samo dostaviti dokumentaciju potrebnu za nastavak stipendiranja, dok svi novi korisnici uz prijavu prilažu i dokumentaciju koja je navedena u tekstu Natječaja.

Na web stranicama Grada objavljen je i Javni poziv za sufinanciranje troškova prijevoza. Svi zainteresirani korisnici, postojeći i oni novi, svoju dokumentaciju mogu predati online, prijavom na web stranici Grada Varaždina (Javni pozivi - u tijeku (varazdin.hr). Prijave su također otvorene do 20. listopada 2021. godine.