Objavljen natječaj za prodaju parcela u Brezju; među njima i parcele s kojih je u tijeku micanje bala

VV | 22.5.2024. u 15:20h | Objavljeno u Aktualno

Grad Varaždin objavio je javni natječaj za prodaju zemljišta u Gospodarskoj zoni Brezje smještenoj uz istočnu zaobilaznicu na ulazu u Varaždin. Predmet javnog natječaja su 24 parcele veličine od 4 do više od 40 tisuća kvadratnih metara. Početna cijena za sve parcele iz ovog natječaja bit će 30 eura po kvadratnom metru.

- Na pojedinim parcelama nalaze se bale otpada, čiji je postupak zbrinjavanja u tijeku. Budući vlasnici stupit će u posjed tek nakon završetka tog postupka te će opremanje komunalnom infrastrukturom ovisiti o interesu i lokaciji same parcele - ističu u Gradu Varaždinu.

Zainteresirani ponuditelji su dužni prijavu za sudjelovanje na javnom nadmetanju poslati preporučeno ili osobno na adresu Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12, s naznakom „PRIJAVA NA NATJEČAJ (navesti redni broj nekretnine za koju se prijavljuje)- ne otvaraj“ . Natječaj za prodaju provodit će se usmenim nadmetanjima, a rok za podnošenje prijava je 6. lipnja 2024. godine do 9 sati.

Ostali detalji javnog natječaja kao i parcelizacije Brezja mogu se vidjeti na poveznici OVDJE.

zona_brezje_prodaja_zemljista.jpg