OBEĆANO-OSTVARENO Sveučilište Sjever poslijepodne diglo rampu Foto: Čitatelj VV

OBEĆANO-OSTVARENO Sveučilište Sjever poslijepodne diglo rampu

Varaždinske vijesti | 7.11.2022. u 18:12h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

U ponedjeljak poslijepopodne dignuta je rampa na parkiralištu Sveučilišta Sjever u Varaždinu, baš kao što je prorektor Sveučilišnog centra Varaždin prof. dr. sc. Damir Vusić najavio prije tjedan dana.

>>Sveučilište Sjever pozvalo studente da na nastavu dolaze javnim prijevozom

Podsjetimo, nakon bunta stanara, prorektor Sveučilišnog centra Varaždin prof. dr. sc. Damir Vusić najavio je da će rampa na parkiralištu Sveučilišta Sjever u Varaždinu radnim danom u poslijepodnevnim satima te čitavog vikenda biti podignuta, što bi trebalo smanjiti pritisak na obližnja parkirališta u POS naselju u Jalkovečkoj.

Sa Sveučilišta Sjever napomenuli su i da je, sukladno Ugovoru o davanju na korištenje nekretnine iz 2013., Grad Varaždin Sveučilištu Sjever predao na korištenje čkbr. 2989/1 ukupne površine 14.151 m2 (dvorište i dvije zgrade), uključujući i posjed istih.

- Sveučilište je rampu na toj čestici postavilo kako bi nesmetano moglo koristiti svoj posjed koji je steklo ugovorom na isključivo korištenje. Postavljanjem rampe Sveučilište nije ni na koji način izvršilo preinaku zakupljene stvari kojom bi se promijenila konstrukcija, raspored, površina, namjena ili vanjski izgled predmeta zakupa, već je samo postavilo elemenat pomoću kojeg mu je omogućeno nesmetano korištenje ustupljenog posjeda – odgovorili su nam i dodali da zbog toga nisu ni bili obvezni obavijestiti Grad o postavljanju rampe.

viber_image_2022-11-07_15-46-03-231.jpg