Novi saziv Gradskog odbora HDZ-a Ivanca - Zdenko Đuras novi je predsjednik Foto: VV arhiva

Novi saziv Gradskog odbora HDZ-a Ivanca - Zdenko Đuras novi je predsjednik

Varaždinske vijesti | 3.1.2021. u 10:25h | Objavljeno u Aktualno

Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice Grada Ivanca, poštujući sve propisane epidemiološke mjere, virtualnim je putem održao svoju prvu, ujedno i konstituirajuću sjednicu u novom sazivu.

U ovom će četverogodišnjem mandatu HDZ-a Ivanca voditi novi predsjednik, diplomirani ekonomist Zdenko Đuras, koji je svim izabranim potpredsjednicima i članovima Gradskog odbora uputio čestitke.

– Pred svima nama, koji smo od naših članova dobili povjerenje da vodimo Gradsku organizaciju, je jako puno posla i obveza. Stranka iz izbora u izbore ima sve veću potporu naših sugrađana što će zasigurno dokazati i predstojeći izbori u svibnju. Naša obveza je ponuditi najbolje kandidate i najbolji program u interesu naših sumještana – kazao je novoizabrani predsjednik Đuras ističući da je HDZ Grada Ivanca s novom ekipom već započeo pripreme.

Ponovio je da se radi na programu koju će obuhvatiti potrebe građanki i građana cijelog područja Grada Ivanca.

– S tim u vezi, ivanečki HDZ je u stalnom kontaktu sa svojim saborskim zastupnicima, koji su najavili maksimalni angažman na pomoći u realizaciji projekata kojima bi se dodatno poboljšati životni standard svih žitelje ivanečkog područja – rekao je Đuras.

Na sjednici je prihvaćen Poslovnik o radu Gradskog odbora, a izabrani su i novi tajnik te rizničar organizacije. Nova tajnica je magistrica agroekonomije Jasmina Grđan-Buhin, dok je za rizničarku izabrana Milena Golubić, dugogodišnja ravnateljica Dječjeg vrtića Ivančice, Ivanec.

Dosadašnji predsjednik Vladimir Lacković iskoristio je konstituirajući sjednicu te je čestitao novoizabranom predsjedniku i svima ostalima poželjevši im uspješan rad. Ujedno je zahvalio na deset godina dugoj suradnji, periodu tijekom kojega je on obnašao dužnost predsjednika.

Iz ivanečkog HDZ-a podsjećaju da je na nedavnom izbornom procesu Gradski odbor HDZ-a Grada Ivanca dobio nove 'konture' te je za predsjednika izabran Zdenko Đuras, a potpredsjednici su Zdenko Đula, Martina Car Matišić i Vladimir Lacković. U Gradski odbor izabrani su Josip Krtanjek, Milena Golubić, Andrea Kozulić, Jasmina Grđan, Buhin, Vladimir Debeljak, Dragutin Mostečak, Ljudvek Cikač, Goran Slavinec, Robert Čusek, Josip Grđan, Miljenko Grudiček, Stjepan Cerovčec i Kristijan Benkus.

Iz Gradskog odbora HDZ-a Grada Ivanca ujedno su svim građankama i građanima poželjeli sve najbolje povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, uz puno sreće, osobnog zadovoljstva i zdravlja.