Robert Roth, predsjednik 1. MO Centar Varaždin

Novi izgled sjedišta 1. MO Centar Varaždin

Varaždinske vijesti | 27.1.2016. u 16:37h | Objavljeno u Aktualno

Nakon blagdana te odrađenih akcija humanitarnog karaktera, vodstvo 1. Mjesnog odbora Varaždin odlučilo se na promjenu stolarije u sjedištu mjesnog odbora.

Novi i ljepši izgled samih prostorija dat će novi sjaj sjedištu MO, a kako ističe predsjednik 1. MO Varaždin Robert Roth, 1. MO postao je mjesto gdje građani mogu izložiti, predložiti i dati savjete za poboljšanje kvalitete života u samom mjesnom odboru.

- Velika većina naših građana svakodnevno dolazi ovdje, zanimaju se za rad odbora, daju ideje i savjete te predlažu konkretne inicijative. Za one građane koji još ne znaju, uredovno vrijeme 1. MO je ponedjeljkom od 17 do 19 sati i bit će mi drago ako se još više građana uključi u rad odbora. Naš mjesni odbor zaista „živi“ u punom smislu riječi, ipak je centar grada najbitniji dio grada i svojevrsno ogledalo grada. I nadalje ćemo raditi na dobrobiti svih naših građana, a u suradnji s gradonačelnikom ćemo provoditi projekte i programe koje smo zacrtali – rekao je Roth istovremeno najavivši mnogobrojne akcije uređenja središta grada na proljeće.

Galerija slika