Natalija Martinčević odgovorila Čehoku za odmor u Kubi: Recite tko je Vama platio put u Japan?

VV | 9.9.2022. u 13:53h | Objavljeno u Aktualno

Danas se nakon rasprave o incidentu u Prvoj osnovnoj školi između bivšeg gradonačelnika Varaždina Ivana Čehoka i članice Narodne stranke Reformista okrenula na to tko je kada i na čiji trošak putovao u egzotične destinacije. Čehok se osvrnuo na put u Kubu Natalije Martinčević, a predstavnica Reformista nije ostala dužna i odgovorila je Čehoku.

- Komad stropa se urušio zbog nesposobnosti gradske vlasti koju Natalija podržava, nama se to nije dogodilo. Ali čak ni Bosilj nije toliko nesposoban i neodgovoran da podigne šatore za bolesne ljude u pandemiji pa se šatori - sruše!!! Takva glupost, nezrelost i nesppsobnost je slična samo specijalnoj savjetnici. Koja se u to vrijeme sunčala na Kubi - napisao je Čehok na osobnom Facebook profilu.

- Dragi g. Čehok, u vrijeme pandemije ja sam ispred Varaždinske županije organizirala i u suradnji s Crvenim križem i osobno, dostavljala tople obroke staračkim domaćinstvima diljem županije. Svoj put na Kubu platila sam sama na 12 rata. Recite tko je Vama platio put u Japan? I dnevnice za taj isti put? Da nije možda grad Varaždin? Jer ste išli “dogovarati Barokne večeri” osobno, budući da u Japanu nisu čuli za mail ili mobitel - objavljeno je na službenom Facebooku varaždinske gradske organizacije Narodne stranke Reformista.