Most u Varaždinu prikuplja donacije za poplavljene, svi pozvani da se uključe u akciju Foto: Regionalni ured Mosta NL

Most u Varaždinu prikuplja donacije za poplavljene, svi pozvani da se uključe u akciju

Varaždinske vijesti | 25.3.2018. u 19:59h | Objavljeno u Aktualno

Most nezavisnih lista pokrenuo je humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za stradale na poplavljenim područjima, ponajprije u Sisačko-moslavačkoj i Ličko-senjskoj županiji. Pomoć u vidu trajnih namirnica i ostalih potrepština za domaćinstvo prikuplja se u uredskim prostorijama Mosta NL, a za sjeverozapadni dio Hrvatske - u Regionalnom uredu Mosta NL u Varaždinu, Ulica Nikole Tesle 20 (kod gradske knjižnice na Banfici).

- U nekoliko dana akcije, koju provodimo u dogovoru s hrvatskim Crvenim križem, prikupljena je prilična količina uglavnom namirnica s duljim rokom trajanja te drugih potrepština za domaćinstvo - napominju iz Mosta te pozivaju sve građane Varaždinske, Međimurske, Krapinsko-zagorske, Koprivničko-križevačke i okolnih županija na iskazivanje solidarnosti sa stradalima.

Vrata ureda Regionalnog ureda Mosta u Velikom tjednu bit će otvorena od ponedjeljka do srijede od 9 do 17 sati te u četvrtak od 9 do 11 sati. U četvrtak 29. ožujka svu prikupljenu pomoć otpremit će na poplavljena područja te je u suradnji s Crvenim križem predati ljudima u potrebi.

Građane pozivaju da pomognu i uplatom novčanih sredstava na žiro račun Crvenog križa: Privredna banka Zagreb, IBAN: HR6923400091511555516, poziv na broj 20.

Ujedno napominju da će akcija prikupljanja pomoći za stradale biti nastavljena i u tjednima koji dolaze.

- Svi koji se žele uključiti u akciju, a nisu u mogućnosti dostaviti donaciju, mogu nazvati na tel. 095/9111-229, rado ćemo im izaći ususret - poručuju iz Mosta.

most-regionalni-ured-varazdin.jpg