Mladenović stao uz Budimo grad; "rogovima na rogate mogu samo odvažni"

VV | 13.10.2021. u 18:00h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ
Denis Mladenović, nezavisni gradski vijećnik u prošlom sazivu Gradskog vijeća Grada Varaždina i čelnik MOST-a Varaždinske županije javio se priopćenjem u vezi izlaska platforme "Budimo grad" iz vladajuće većine koju su do jučer činili sa SDP-om i Reformistima u Gradu Varaždinu.
- U potpunosti razumijem potez platforme "Budimo grad" i njihovo napuštanje koalicije sa strankama koje su na vlasti u Gradu Varaždinu. Nisam sretan što su se obistinila sva moja predviđanja da nas u Varaždinu čekaju teška i nestabilna vremena te neizvjesna budućnost u varaždinskoj politikantskoj močvari, što sam uporno ponavljao protekle dvije godine. Znam kako je jer sam se i sam svojevremeno našao u sličnoj situaciji. Držati se principa i načela, postaviti se prema rogatima rogovima, bez obzira na posljedice, mogu samo odvažni. Zbog toga, u ovom trenutku pozdravljam njihov potez.
Ono što je loše, upitno i diskutabilno, to su daljnji smjer djelovanja svih političkih aktera u Varaždinu, potencijalna preslagivanja i političke trgovine te "kidanje živaca" građana Varaždina. Oni su najbitniji, opravdano nestrpljivi, jer razvoj grada stagnira, a ova pak novonastala situacija iziskuje vrijeme, koje će pokazati tko je tko, s kojim namjerama i ciljevima - poručuje Mladenović.