Mladenović o igralištu vrijednom 37 tisuća eura: Ovo se ne smije više ponoviti

VV | 27.2.2023. u 08:46h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

- Ovo se ne smije više ponoviti - komentirao je Denis Mladenović, bivši gradski vijećnik i nekadašnji stručni savjetnik u Zajednici sportskih udruga Grada Varaždina koji je nedavno posjetio novoizgrađeno igralište u kojeg je Grad Varaždin uložio 37 tisuća eura, a njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Danas sam na poziv građana otišao pogledati upravo završeno, prvo igralište u mandatu gradonačelnika Bosilja i uvaženog mu mentora Radimira Čačića.

Ovo je prvo igralište nakon skoro dvije godine, dakle, usred polja, na periferiji, građani Varaždina dobili su novo sportsko igralište, 15x11 m s jednim košem, za 277 tisuća kuna, točnije skoro 37 tisuća Eura.

Ovo je primjer neznanja, nesposobnosti i diletantizma, svojstvenog ljudima koji nemaju niti ideju niti viziju, o sportu, sportskoj infrastrukturi i potrebama rekreativaca.

Za te utrošene novce građana Varaždina, mogli smo sagraditi 3 igrališta, sa FIBA svjetskom podlogom.

Ovo se ne smije više ponoviti, a gospodi poručujem da me slobodno kontaktiraju da ih volonterski uputim i savjetujem, kako se radi na temelju svog iskustva, kao gradskog vijećnika i stručnog suradnika ZSUGV-a, koje je gradu Varaždinu od 2017-2021., za moje vrijeme, donijelo građanima 19 realiziranih projekata iz područja sportske infrastrukture i državnu nagradu na razini cijele Hrvatske za razvoj iste.

Dečki,

Jalkovec, Gojanec, Hrašćica, Poljana Biškupečka, Graberje, 2 streetworkouta (vježbališta na otvorenom, Skate park (koji danas propada), Srednjoškolac, Varkom, Bronx, 2 cageball kaveza, igralište za djecu s poteškoćama POS, obnova stadiona Sloboda, Banfica, POS košarka, kupalište Drava, Vilka Novaka.. mi smo gradili i stvarali dok ste vi stavljali lokote za vrijeme lockdowna i u dvije godine konačno realizirali prvi projektić, debelo preskup, za novce građana Varaždina.

Čestitam."