Mjesni odbor Poljana Biškupečka traži hitan sastanak s gradonačelnikom Varaždina

| 15.6.2021. u 11:03h | Objavljeno u Aktualno

- Poštovani sumještani MO Poljana Biškupečka, obzirom da ni danas nismo dobili poziv za zajednički sastanak vezan oko skladištenha MKO u Poljani Biškupečkoj, sastanak smo mi sazvali jer smatramo da smo i mi mještani MO Poljana Biškupečka važan faktor u cijeloj toj priči. Nadamo se da će se pozivu odazvati gradonačelnik, zamjenik gradonačelnika, župan i direktor Čistoće.  Nismo za stvaranje nemira, već za konstruktivno i brzo rješavanje gorućeg problema - stoji u objavi na Facebook stranici Mjesnog odbora Poljana Biškupečka, koji traže hitan sastanak s aktualnim gradonačelnikom.

Oko cijele situacije se još jednom javio i bivši gradonačelnik Varaždina, Ivan Čehok koji je od starta mandata Nevena Bosilja krenuo s oštrim kritikama. 

- Na žalost, i dalje moram upozoravati na promjene što smo ih doživjeli. U kampanji se stalno govorilo o novom načinu komunikacije Bosilja i ekipe. Ni pet dana nakon što su počeli gomilati svježi otpad, u kojem ima i biološkoga i zapaljivoga i svih drugih vrsta otpada, u Poljani, na otvorenom, "komunikolog" Bosilj nije našao nužnim otići u Poljanu i razgovarati s mjesnim odborom, kamoli sa građanima!!! Dakle, iskrcavat ćemo vam smeće ispred nosa, ali se nećemo udostojati ni doći do vas da vam objasnimo što radimo i kad ćemo prestati?! Promjene u komunikaciji su nastupile, zbilja - napisao je na svom Facebook profilu, Ivan Čehok.