Međimurje ponovno otvara punktove za masovno cijepljenje bez najave Foto: VV arhiva / ilustracija

Međimurje ponovno otvara punktove za masovno cijepljenje bez najave

Varaždinske vijesti | 10.11.2021. u 15:25h | Objavljeno u Aktualno

Cijepljenje protiv bolesti Covid-19 provodi se u Međimurskoj županiji od kraja prošle godine prema planu i zadanim prioritetima.

- Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije u suradnji sa svim ostalim zdravstvenim ustanovama, uz podršku Međimurske županije i ostalih jedinica lokalne samouprave, ulaže značajne napore da osigura dostupnost i sigurnost provedbe cijepljenja te poveća cijepni obuhvat. Stoga se ponovno otvaraju punktovi za masovno cijepljenje bez najave - priopćili su iz međimurskog stožera civilne zaštite.

U subotu 13. studenoga masovno cijepljenje provodit će se u Prelogu, u školskoj sportskoj dvorani u terminu od 9:00 do 13:30 sati. Na cijepljenje se dolazi bez prethodne najave. Cijepi se s 1., 2. i 3. dozom svim dostupnim cjepivima.

U Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i Županijskoj bolnici Čakovec i dalje će se svakodnevno provoditi cijepljenje prema uobičajenom rasporedu i to u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije u terminu od 9:00 do 13:00 i Županijskoj bolnici Čakovec od 13:00 do 18:00 sati.

- Javnost ćemo pravovremeno obavijestiti o otvaranju drugih punktova za cijepljenje. Cijepljenje je najsigurniji način sprječavanja ove  bolesti i njezinih teških i neželjenih komplikacija. Još jednom vas pozivamo da donesete dobru odluku i cijepite se - ističu iz međimurskog stožera.