MEĐIMURJE Bez pozitivnih na koronavirus i preminulih: kada na cijepljenje idući tjedan? Foto: Ilustracija/Arhiva VV

MEĐIMURJE Bez pozitivnih na koronavirus i preminulih: kada na cijepljenje idući tjedan?

VV | 26.12.2021. u 10:18h | Objavljeno u Aktualno

- Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata PCR testiranjem nema evidentiranih pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji. U protekla 24 sata oporavilo se 55 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 389. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su 73 pacijenta pozitivna na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirane su dvije osobe, tri pacijenta su na respiratoru, a u proteklih 24 sata nije bilo preminulih od koronavirusa - izvijestili su jutros iz međimurskog Stožera civilne zaštite.

Sutra se nastavlja cijepljenje protiv koronavirusa.

- Građani se mogu cijepiti svakim radnim danom od 9 do 13 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije te od 13 do 18 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec. Za cijepljenje nije potrebna prethodna najava - izvijestili su iz županijskog Stožera u kojem kažu da će se građani moći cijepiti i na samu Staru godinu od 8.30 do 11.30 sati u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije.

Također, danas se nastavlja s testiranjem građana, a testiranja će biti i u nedjelju, 2. siječnja iduće godine od 7.30 do 8.15 sati.

- U subotu, 1. siječnja i u četvrtak, 6. siječnja iduće godine PCR testiranja neće biti, kao ni brzog antigenskog testiranja - navode.

Označeno u